Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

My Own Manifacture Αrganization - Το κοράκι θα σφυρίξει στο 93’ *



Σενάριο προς επεξεργασία 1ο:
Η ομάδα My Own Manifacture Αrganization θα αναλάβει να «φτιάξει» τις υποδομές για τη λειτουργία των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στο νέο πρωτάθλημα.
Κάθε σκέψη παρεμπόδισης του εθνοσωτήριου έργου της, θα χαρακτηρίζεται ως προδοσία στην παράδοση και απόπειρα εναντίωσης στον αμυντικό μηχανισμό της ίδια της χώρας. Με τον τρόπο αυτό κάθε προσπάθεια αντίστασης στα μνημόσυνα θα «σκουντουφλάει στον τοίχο της υψίστης ασφάλειας» της χώρας. Με δεδομένο ότι οι ομάδες των αριστερών ομίλων είναι αυτές που σήμερα αντιδρούν δυναμικά στις δανειακές συμβάσεις του πρωταθλήματος, κάθε προσπάθεια ανατροπής τους, θα χαρακτηριστεί ως «υπερκομμουνιστικός μετακίνδυνος» από τον οποίο θα πρέπει να προστατευτούμε προκαταβολικά και θα παταχθεί παραδειγματικά με μάνικες που θα πετούν κρύο νερό «μυρίζων απαισίως».

Σενάριο προς επεξεργασία 2ο:
Κάθε προσπάθεια αλλαγής των δανειακών συμβλώσεων θα χαρακτηρίζεται ως επίθεση ενάντια στην ύψιστη ασφάλεια του πρωταθλήματος. Κάθε οργανωμένη αντίδραση των υγειών φιλάθλων και οπαδών ενάντια στα οικονομικές ανακοινώσεις των ακριβών εισιτηρίων διαρκείας, θα χαρακτηρίζεται ως απειλή για την κοινωνική συνοχή και την «έννομη τάξη». Ο ΥπερΌλωνΝόμος της Χώρας, θα χρησιμοποιηθεί για την επιβολή της έννομης τάξης και θα «ανασταλεί» ακόμη και η σημερινή του λειτουργία, με την υπαγωγή του στο άρθρο 99, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της έκρυθμης κατάστασης που θα προκληθεί από τους αγανακτισμένους φιλάθλους, με την πρόφαση της «δυσκόλου της καταστάσεως».

Σενάριο προς επεξεργασία 3ο:
Το επόμενο χρονικό διάστημα, η ΔενΜαΡέσει του κυρ Φ., θα αποχωρήσει από την συνασπισμό, επικαλούμενη τις αριστεροϋστερικές της αναισθησίες ενάντια στις αδικοκοινωνικές λύσεις που θα προκριθούν στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θα έχει εκτελέσει όμως το πέναλτι στο 91΄ αφού μέχρι το 90΄ της αναμέτρησης, με το τραλαλοπαιχνίδι της, παρείχε προπέτασμα καπνού στην εξύφανση, προετοιμασία και εκτέλεση του κυκλώπιου στρατηγικού σχεδίου της ύπνωσης των θεατών, λειτουργώντας, κατά δηλώσεις της, ως το αριστερόφιλτρο χαφ στα δεξιόπνευστα εξτρέμ σχέδια, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργούσε κατά το πρότυπο του «τρεις λαλούν και δύο χορεύουν αλλά ποιος κρατά το ντέφι».

Σενάριο προς επεξεργασία 4ο:
Οι Εξαρτημένοι Φιλέλληνες, το σωματείο Κάπου-Έπιασε-Φωτιά-Και-Μυρίζει, ο πάγκος για τις αλλαγές του πρωταθλητή του τελευταίου πρωταθλήματος της ΝεοΔημοτικής κατηγορίας, θα παράσχει στήριξη στην προσπάθεια των άλλων δύο συμμάχων ΠΑΝ.Δ.ΣΟΚ για την παραμονή της Ελλάδας στην πρώτη ευρωπαϊκή κατηγορία, δίνοντας ψήφο στήριξης στην ηγεσία ή ακόμη και συμμετέχοντας σε αυτή, αφού από την μια οι προτάσεις τους θα έχουν γίνει δεκτές για το πλάνο του παιχνιδιού και από την άλλη θα προβάλλεται η απειλή της «ύψιστης ασφάλειας» έναντι της «κατωτάτης ανασφάλειας».

Επίλογος
Και όλα αυτά όταν, οι σικιουριτάδες της Φρ.Ον.Τεχ. θα είναι η αιφνίδια μεταγραφή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, στελεχώνοντας την My Own Manifacture Αrganization, αιφνιδιάζοντας φίλους και αντιπάλους και εξασφαλίζοντας το πρωτάθλημα που ως γνωστόν είναι «στημένο-το-γαμημένο», επαληθεύοντας το παγκοσμίως γνωστό ποδοσφαιρικό ρητό: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται για 90 λεπτά, από δύο ομάδες, με 11 παίκτες η καθεμιά, που στο τέλος…» 

Στο τέλος… θα δείξει!
Το κοράκι θα σφυρίξει στο 93΄ και είμαστε στο 91΄….

Υ.Γ.
Το «My Own Manifacture Αrganization - Το κοράκι θα σφυρίξει στο 93’» δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 στο facebook.



*Του Κωνσταντίνου Νάκκα

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...