Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Αγαπημένη μου καρέκλα - Η απάντηση *



 Αγαπημένε μου,

Σε ευχαριστώ για το θερμό και ειλικρινές γράμμα που μου απηύθυνες (αγαπημένη μου καρέκλα). Με συγκίνησε πραγματικά η αμεσότητα και η ειλικρίνειά σου και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των ιστορικών συνθηκών και να ανταποδώσω.
Δεν είναι επί προσωπικού τα ζητήματα που θα αναπτύξω αφού από ίδρυσης αυτού του Κράτους μέχρι σήμερα, έχω στηρίξει πολλούς αρχηγούς, σημαντικούς ή λιγότερο σημαντικούς, ισχυρούς ή λιγότερο ισχυρούς, πατριώτες ή λιγότερο πατριώτες, αγαπητούς από το Λαό ή λιγότερο αγαπητούς από το Λαό. Προδότες της Πατρίδας, όμως, ποτέ δεν έχω στηρίξει, ούτε σκοπεύω να στηρίξω, ειδικά τώρα στα δύσκολα που ο Λαός μου με χρειάζεται.
Με τις κατ’ εντολήν  επιλογές σου πρόδωσες την εμπιστοσύνη αυτών που σε ψήφισαν αφού άλλα τους έλεγες προεκλογικά και τα αντίθετα έκανες μετά τις εκλογές υφαρπάζοντας με τον τρόπο αυτό την ψήφο τους. «Δεν θα συνταχθώ με το λάθος», διεμήνυες προς όλες τις κατευθύνσεις και σε όλους τους τόνους προεκλογικά, συντάχθηκες με το λάθος, και με το παραπάνω, μετεκλογικά. Ο προκάτοχός σου τιμωρήθηκε πρόσκαιρα –έχει και συνέχεια- για το ότι συνειδητά ψευδόταν, έχασε την εξουσία του και δεν θα την ξαναποκτήσει, και ας ζήτησε πρόσφατα συγχώρεση από τον πατέρα του ώστε ο τελευταίος να του δώσει την ευχή του «από Ψηλά» για να ιδρύσει νέο κόμμα. Ναι, εγώ τον «έριξα»… μην εκπλήσσεσαι, εγώ το κάνω πάντα.
Με τις κατ’ εντολήν επιλογές σου εξαθλιώνεις τους πολίτες αυτής της Χώρας, στερώντας τους τα απαραίτητα προς το ζην, στριμώχνοντας τους στις ουρές των όλο και αυξανόμενων σε αριθμό συσσιτίων, παρουσιάζοντας ως αλληλεγγύη το κομμάτι ψωμί που κάποιοι τους δίνουν και οι επιλογές σου τους στερούν. Όλο και περισσότεροι από τους πολίτες αυτής της Χώρας μετατρέπονται καθημερινά σε στατιστικούς δείκτες στην κλίμακα της φτώχειας καθώς εκθετικά αυξάνεται ο αριθμός αυτών που βρίσκονται κάτω από το στατιστικό όριο. Οι αριθμοί όμως δεν πεινάνε, μόνο οι άνθρωποι. Έχουν φτωχοποιηθεί με τις επιλογές σου, οδηγούνται καθημερινά στην απόγνωση, πολλοί στην αυτοκτονία.
Με τις κατ’ εντολήν επιλογές σου οδηγείς σε γενοκτονία την τρίτη ηλικία και τα άτομα με αναπηρίες καταστρέφοντας τις δομές της δημόσιας υγείας, περικόπτοντας παροχές και φάρμακα, αφού πρώτα είχες, με το έτσι θέλω, αρπάξει ως δανεικά και αγύριστα τα αποθεματικά των Ταμείων οδηγώντας τα κατ’ ουσία στην χρεοκοπία. Με τις επιλογές σου μειώθηκαν σε ανεπίτρεπτα επίπεδα οι συντάξεις τους, στερώντας τους χρήματα απαραίτητα για την επιβίωσή τους, σε μια περίοδο της ζωής τους που «τα πόδια τους δεν τους κρατάνε» για να βγουν στο μεροκάματο. Χρήματα που είχαν ήδη καταβάλει δουλεύοντας μια ζωή, σε ορισμένες περιπτώσεις πριν να έχεις γεννηθεί, στις περισσότερες πριν να δημιουργηθεί η περίφημη ΟΝΕ που τώρα θέλει να τους σώσει. Τα γέρικα άλογα σκοτώνουν μόλις γεράσουν, όχι τους πατεράδες και τις μανάδες μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες των παιδιών μας.
Με τις κατ’ εντολήν επιλογές σου οδηγείς στην ξενιτιά την πιο παραγωγική ομάδα του πληθυσμού της χώρας μας, αυτούς τους οποίους οι πολίτες αυτής της χώρας μόχθησαν να μορφώσουν, να κάνουν ανθρώπους χρήσιμους για την κοινωνία. Και εσύ με τις επιλογές σου τι κάνεις; Τους υποχρεώνεις να ξενιτευτούν, να γίνουν σπουδαγμένοι εργάτες στο εξωτερικό, να προσφέρουν σε άλλες οικονομίες, σε άλλες κοινωνίες. Στερείται η Χώρα τις πολύτιμες γνώσεις τους, τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, το μέλλον που θα έχτιζαν και ποτέ δεν θα έρθει. Με τις επιλογές σου χαρίζεις το παραγωγικό μας δυναμικό στους ευρωπαίους εταίρους μας μετατρέποντάς το σε φθηνά εργατικά χέρια, σε ζητιάνους, μιας κατ’ όνομα αξιοπρεπούς διαβίωσης.
Με τις κατ’ εντολήν επιλογές σου αυξάνεται η ανεργία, κλείνουν επιχειρήσεις με στόχο να μοιραστεί η «επιχειρηματική πίτα» σε ιδιωτικά συμφέροντα αποκλείοντας από τη χρήση τους το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Καταστρέφονται επιχειρήσεις για να ενισχυθούν οι πολυεθνικές των εταίρων και συνεταίρων σου –που σημειωτέον δεν πληρώνουν ευρώ σε φορολογία υπέρ του Ελληνικού κράτους. Εξαθλιώνονται εργαζόμενοι για να νιώθουν τυχεροί ζητιανεύοντας ένα κομμάτι ψωμί για ένα μεροκάματο. Απολύονται άνθρωποι για να προσληφθούν στη συνεχεία με συμβάσεις πείνας φυλακίζοντας έτσι την ελευθερία τους, καθιστώντας τους όμηρους της πολιτικής σου. Με τις επιλογές σου καταστρέφονται «σπίτια», ζωές, ελπίδες, το μέλλον και όλο αυτό δεν έχει σταματημό.
Με τις κατ’ εντολήν επιλογές σου καταργήθηκε το Σύνταγμα της Ελλάδας, καταργήθηκαν οι Νόμοι της, και αυτά σχεδόν 30 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ευτελίστηκε το Εθνικό Κοινοβούλιο, ο ναός της Δημοκρατίας. Αναστάλθηκε επί της ουσίας η λειτουργία του αφού οι επιλογές σου επιβλήθηκαν εκβιαστικά στους Βουλευτές, που έπαψαν να είναι αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού. Με τις επιλογές σου καταργήθηκε η Νομοθετική εξουσία αφού η Βουλή επικυρώνει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και η διοίκηση ασκείται με Προεδρικά (πρώην Βασιλικά) Διατάγματα. Με τις επιλογές σου καταργήθηκε και η Δικαστική εξουσία της οποίας οι αποφάσεις χειραγωγούνται, ελέγχονται, εκβιάζονται, προκαταλαμβάνονται ή επιδεικτικά αγνοούνται.
Με τις κατ’ εντολήν επιλογές σου καταλύεται η Δημοκρατία. Επιστρατεύεται όποια κοινωνικο-επαγγελματική ομάδα αντιτίθεται στις εντολές σου. Ακόμη και σε προληπτική επιστράτευση προχώρησες καταργώντας έτσι στην πράξη την Δικαστική Εξουσία, την τελευταία ελπίδα ενός ολόκληρου Λαού που δεν έχει πια από πού να κρατηθεί. Με τις επιλογές επιβολής των επιλογών σου εκφασίζεται η κοινωνία αφού το πρότυπο της πυγμής που ακολουθείται, προσιδιάζει σε απολυταρχικά καθεστώτα και όχι σε δημοκρατικά. Με τις κατ’ εντολήν επιλογές σου καλλιεργείται και τροφοδοτείται το μίσος μεταξύ των μελών της κοινωνίας μας αφού εσκεμμένα ενεργοποιείται ο κοινωνικός αυτοματισμός, στρέφοντας τον ένα πολίτη έναντι του άλλου, τον ένα εργαζόμενο έναντι του άλλου, την μια κοινωνική κατηγορία έναντι της άλλης, την μια επαγγελματική ομάδα έναντι της άλλης. Με τις κατ’ εντολήν επιλογές σου, ανασταίνεται ο φασισμός μολύνοντας τις ψυχές των παιδιών και των νέων αυτής της Χώρας με το παράδειγμα που τους παρουσιάζεται.
Με τις κατ’ εντολή επιλογές σου «βγαίνει στο σφυρί» η Εθνική μας περιουσία. Αυτή που από πολλούς αποκαλείται Δημόσια περιουσία. Δεν είναι απλά δημόσια, είναι κάτι περισσότερο, είναι Εθνική περιουσία. Με τις κατ’ εντολήν επιλογές σου χαρίστηκε σε ένα βράδυ όλη η καλλιεργήσιμη γη σε έναν ιδιώτη που η τράπεζά του δεν είναι πλέον ελληνική αφού μέτοχός της είναι το ΤΧΣ. Σε ένα βράδυ πουλήθηκε ο ήλιος μας στους ξένους για να τους πληρώνουμε στην συνέχεια ώστε να τον χρησιμοποιούμε. Σε ένα βράδυ ιδιωτικοποιήθηκαν όλα τα λιμάνια και οι μαρίνες της Χώρας. Σε ένα βράδυ χαρίστηκε η ΑΟΖ στους ευρωπαίους αποχαρακτηρίζοντας το Αιγαίο ως ελληνική θάλασσα. Σε ένα βράδυ αποδέχτηκες για λογαριασμό όλων μας, την αμετάκλητη και άνευ όρων παραίτηση της Χώρας που είχε υπογράψει ο προκάτοχός σου, από κάθε δικαίωμα ασυλίας που πηγάζει από την Εθνική Κυριαρχία. Ποιον ρώτησες, αλήθεια;

Για όλους τους παραπάνω λόγους παύω να σου παρέχω την στήριξη που σου χρειάζεται για να θεωρούνται νόμιμες οι επιλογές σου και οι πράξεις σου.
Για όλους τους παραπάνω λόγους επιστρέφω εκεί που πραγματικά ανήκω, εκεί από όπου πηγάζω.
Για όλους τους παραπάνω λόγους επιστρέφω στον Λαό.
Μόνο ο Λαός ενωμένος έχει τη δύναμη να προχωρήσει σε δημιουργία νέου Συντάγματος με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον, την Εθνική ανεξαρτησία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα, την Δημοκρατία. Ένα Σύνταγμα από τον Λαό για τον Λαό.
Πηγάζω από τον Λαό, υπάρχω για τον Λαό, εξυπηρετώ το Λαό.
Αίρω, λοιπόν, την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό σου και την πολιτική σου και παύω να υπερασπίζω τις κατ’ εντολήν επιλογές σου επιστρέφοντας στον φυσικό μου χώρο, την Συντακτική Εθνοσυνέλευση από όπου, με την δύναμη του Ελληνικού Λαού, θα ξαναγεννηθώ υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού.
Η Ιστορία θα δείξει αν εντέλει κατηγορηθείς για εσχάτη προδοσία ή όχι και εγώ, όσα χρόνια και αν περάσουν, θα είμαι σίγουρα εκεί για να σε κρίνω.
Δεν ξεχνώ. Δεν συγχωρώ. Δεν σιωπώ.

Χωρίς ίχνος σεβασμού για τις κατ’ εντολήν επιλογές σου.
Η αγαπημένη σου καρέκλα



*Του Κωνσταντίνου Νάκκα 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...