Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ο χρόνος που περνά και χάνεται *





 «Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό, 
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.»
Γιάννης Ρίτσος - Ρωμιοσύνη



Στις 7 Νοεμβρίου 2012 αποδείχτηκε περίτρανα ότι o «εχθρός» είναι ενωμένος και οι διαθέσεις του άγριες. Δεν υπολογίζει τίποτα, δεν φοβάται τίποτα, επελαύνει ελεύθερος...

Πόσο μυαλό χρειάζεται για γίνει κατανοητό ότι μόνο ενωμένοι όλοι όσοι αγωνίζονται κατά μόνας
-ενάντια στις πολιτικές της εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας,
-ενάντια στην καταπάτηση του Συντάγματος,
-ενάντια στο ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού Λαού, 
-ενάντια στη Δημοκρατία
-ενάντια στη επιβίωση του Ελληνικού Λαού
μπορούν να επιβάλουν τη λύση της δημοκρατικής ανατροπής των προδοτικών πολιτικών που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε Γερμανικό προτεκτοράτο, ανακτώντας την Εθνική μας Κυριαρχία;

Η Ελλάδα δεν ανήκει σε κανένα μνημονιακό πολιτικό σχηματισμό που επιτελεί το πατριωτικοπολιτικό του καθήκον σώζοντάς την σταθερά και συστηματικά από την καταστροφή.
Η Ελλάδα δεν ανήκει επίσης και σε κανένα αντιμνημονιακό πολιτικό σχηματισμό που επιτελεί το πατριωτικοπολιτικό του καθήκον σώζοντάς την σταθερά και συστηματικά από την καταστροφή στην οποία οι άλλοι αποκλειστικά την οδηγούν.
Η Ελλάδα είναι υπεράνω πολιτικών οργανισμών και φορέων. Η Ελλάδα και ο Λαός της υπήρχε πριν από αυτούς, υπάρχει μαζί με αυτούς, θα υπάρχει μετά από αυτούς, θα υπάρχει και χωρίς αυτούς.
Οι πολιτικοί οργανισμοί οφείλουν την ύπαρξή τους στους ανθρώπους και οι ιδεολογίες τους ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ανθρώπων. Ως εκ τούτου, όταν αλλάζουν οι ανάγκες των ανθρώπων και οι πολιτικοί οργανισμοί δεν το αντιλαμβάνονται εγκαίρως για να προσαρμοστούν, τότε απλά οι πολιτικοί οργανισμοί …ΠΑΦ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ και τις ανάγκες των ανθρώπων καλούνται να τις καλύψουν ΝΕΟΙ πολιτικοί οργανισμοί.

Ήρθε η ώρα να μπουν στην άκρη τα μικροκομματικά συμφέροντα, τα ιστορικά των παρατάξεων, τα εκλογικά ποσοστά, η αγωνίες για ιδιοποίηση του αγώνα της ανατροπής, οι προσωπικές φιλοδοξίες, η πίστη της κατάκτησης της απόλυτης αλήθειας.

Ήρθε η ώρα να αποδεσμευτούμε από τους ιδεολογικούς δογματισμούς του παρελθόντος, που θέτουν στο επίκεντρο της συζήτησης την όποια ιδεολογία πριν και πάνω από το Εθνικό συμφέρον της ύπαρξης της Ελλάδας ως ανεξάρτητο κράτος.

Ήρθε η ώρα οι αντιμνημονιακές δυνάμεις να ενώσουν τις θεωρητικές τους προσεγγίσεις και τα ιδεολογικά τους εργαλεία και να συνεργαστούν στην βάση της ανάκτησης της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας με συνδυασμένες συλλογικές δράσεις. 

Ήρθε η ώρα της Συνεργασίας, που δεν θα ξεκινά από το πώς το ιδεολογικό υπόβαθρο κάθε παράταξης οδηγεί στην Ελληνική σωτηρία αλλά από το πώς κάθε ιδεολογικό υπόβαθρο θα μπορούσε να προσφέρει εργαλεία, που συνδυαστικά θα οδηγήσουν στην Ελληνική σωτηρία.

Ήρθε η ώρα των πολιτικών οι οποίες θα υπηρετούνται από ανθρώπους και όχι των ανθρώπων που θα υπηρετούν πολιτικές.

Ήρθε η ώρα να τοποθετηθεί στο επίκεντρο της συνεργασίας, η ανάγκη δημιουργίας ενός Ελληνικού Κοινωνικού Μετώπου ενάντια στην εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και στο ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου υιοθετώντας τα κατάλληλα «εργαλεία» για τον Σκοπό αυτό, συνθέτοντας τις θεωρητικές προσεγγίσεις των αντιμνημονιακών δυνάμεων και τα διαφορετικά ιδεολογικά τους εργαλεία στη βάση της ανάκτησης της Εθνικής ανεξαρτησίας.

Ήρθε η ώρα χωρίς περιστροφές, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς δογματισμούς να δημιουργηθεί ένα Ελληνικό Κοινωνικό Μέτωπο ενάντια στις δανειακές συμβάσεις, ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στην κοινωνική εξαθλίωση και ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν να μας στερήσουν το Αύριο, το Δικό μας και των Παιδιών μας.

Ήρθε η ώρα τα κόμματα του Εθνικού Κοινοβουλίου καθώς και αυτά που βρίσκονται εκτός να προχωρήσουν άμεσα σε Συνεργασία, χωρίς προαπαιτούμενα, στη βάση αυτών που τους ενώνουν: την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία.

Η συμφωνία για κατάργηση των δανειακών συμβάσεων, διαγραφή του χρέους και θεσμοθέτηση ενός πραγματικά αντιπροσωπευτικού εκλογικού συστήματος είναι μια αναγκαιότητα χωρίς αύριο για την επιβίωση του Ελληνικού Λαού.
Ο Στόχος Γνωστός, ο Σκοπός Μεγάλος.
Εθνική Ανεξαρτησία.
Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Λαϊκή Κυριαρχία.
Εθνική Συνεργασία.


*Του Κωνσταντίνου Νάκκα

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...